iRobot Keskushuolto

Alkaen 1.4.2014 huollamme keskitetysti myös kaikki iRobot tuotteet.

Takuu

Tehdastakuu robotille on 24 kk, ja akulle 6 kk. Takuuviat korjataan keskushuollossamme Tampereella.

Huom!

Ennen huoltoon toimitusta tulee lukea tuotteen käyttöohjeet itse ratkaistavien vikatilojen ratkaisemiseksi. Esimerkiksi harjayksikön puhdistaminen ei kuulu takuun piiriin.

Myös takuuehdot täytyy lukea ja ymmärtää ennen tuotteen toimitusta takuuhuoltoon. iRobot robotti-imureille tulee täyttää erillinen huoltolomake:

->iRobot huoltolomake

Linkki valmistajan sivulle sekä yleisimmät virheilmoitukset

 

Usein kysytyt asiat
Takuuhuoltoon toimitus

Takuuehdot täytyy lukea ja ymmärtää ennen tuotteen toimitusta takuuhuoltoon. iRobot robotti-imureille tulee täyttää erillinen huoltolomake:

->iRobot huoltolomake

 

Huom! iRobot takuuhuoltoa ei käynnistetä ennen asiakkaan täyttämää iRobot huoltolomaketta. Tulosta lomake ja liitä se imurirobotin mukaan.

Tuote toimitetaan postilla meille keskushuoltoon asiakasnumerollamme 617293. Vain näin varmistamme että lähetyksestä ei tule asiakkaille lähetyskuluja.

Osoitteemme:

->Piketa Oy, Lentokentänkatu 9b, (A-talo) 33900 Tampere

Takuuhuoltoon lähetettäessä mukana on oltava takuukuitti ja iRobotin erillinen täytetty ja allekirjoitettu huoltolomake. Selvästi mainittu mihin osoitteeseen huollettu laite halutaan takaisin (muussa tapauksessa huollettu tuote palautetaan aina lähettäjälle).

Jos epäilet latausvikaa, täyteen ladattu akku lähetetään laitteen mukana. Jos epäilet jotain muuta syytä vikaan: akku ladataan, poistetaan laitteesta, ja robotti lähetetään korjattavaksi ilman akkua.

Varaosat / huoltotiedustelut

Ota yhteyttä

03-2333299

 

Myymälä

Kodinkonehuollot

Keskushuollot

Kuvahaun tulos haulle Robomow